Футболни фенове, подгответе се за незабравимо лято с БНТ и УЕФА ЕВРО 2024!

От 14 юни до 14 юли, каналите БНТ 1 и БНТ 3 ще ви предложат уникално изживяване със специалните студийни програми „Трето полувреме“. Водещите Илиян Енев и Радостин Любомиров ще посрещнат едни от най-известните български футболисти и треньори като Красимир Балъков, Илия Груев, Валери Божинов и много други.

„Трето полувреме“ ще стартира един час преди всеки мач, за да ви поднесе най-добрите прогнози и анализи. Освен това, Андреа Банда Банда ще ви запознава с най-забавните и интересни моменти от социалните мрежи, свързани с турнира.

За ранобудните зрители, „Сутрин с УЕФА ЕВРО 2024“ с водещата Тереза Мутафчиева ще започва всеки делничен ден от 9:10 ч. до 9:30 ч., като в студиото ще гостуват популярни личности от музикалната и филмова сцена, както и инфлуенсъри. Не пропускайте прогнозите на талисмана на БНТ – носатото мече!

От 11:30 ч. до 12:00 ч., в „Днес на УЕФА ЕВРО 2024“ с Иво Бързаков, ще се обсъждат предстоящите мачове и ще се прави преглед на изминалите срещи. В края на всеки ден, от 23:55 ч., се насладете на 30-минутен обзор с играта „Кадър на деня“ и шанс за спечелване на официалната топка на шампионата.

БНТ ще изпрати свои репортери и оператори директно в Германия, за да предадат най-интересните моменти от първенството. Всички 51 мача ще бъдат излъчвани онлайн на сайта BNTNEWS.BG/SPORT и в приложението BNT NEWS, коментирани от опитни спортни журналисти. Не пропускайте това футболно шоу – ще бъде грандиозно!

Сподели в: