След като по-рано през годината ви информирахме, че БНТ взима правата за Евро 2020, сега стана ясно, че Нова Броудкастинг Груп също ще излъчва всички мачове от турнира.Зрителите на Нова Броудкастинг Груп ще имат възможност да гледат Евро 2020 по Диема, Диема Спорт, Диема Спорт 2 и Нова ТВ.

„Щастливи сме, че отново в партньорство с обществената телевизия, ще дадем шанс на многобройните футболни привърженици в България да проследят най-важното събитие следващата година. Нова Броудкастинг Груп има утвърдени позиции в предлагането на богато и качествено спортно съдържание. УЕФА ЕВРО 2020 е още едно доказателство, че медийната компания гарантира достъп на зрителите до най-атрактивните спортни първенства“ – коментира изпълнителният директор на Нова Броудкастинг Груп Николай Андреев.

Българската национална телевизия пък ще излъчва двубоите по БНТ1 и БНТ 3.

„Българската национална телевизия продължава многогодишната традиция да показва мачовете от финалите на Европейските първенства по футбол. Отново, благодарение на професионализма и опита на екипа от коментатори, редактори, репортери и оператори БНТ ще ни направи свидетели на вълнуващите битки на юбилейното първенство на Стария континент. С интересни и впечатляващи като гости студийни програми, с атрактивно и модерно представяне на всичко свързано с шампионата, ще помогнем на зрителите не само да усетят, но и да бъдат част от празника на Великата игра“ – заяви Емил Кошлуков, генерален директор на БНТ.

Сподели в: